Jacobine Vreeken en Anita Kooistra

Oefentherapie Cesar Carnisselande – gevestigd in gezondheidscentrum Carnisselande – is de praktijk van Cesarherapeuten Jacobine Vreeken en Anita Kooistra.

Jacobine Vreeken

Ik heb ruime ervaring op het gebied van houdings-, werk-, sport- en dans- gerelateerde klachten. Ook behandeling van problematiek met de ademhaling, spanning en de behandeling van Triggerpoints behoort tot de mogelijkheden. Verder ben ik gespecialiseerd in de behandeling van mensen met:

Tijdens het inventariseren van de klachten is de uitdaging om oorzaak-gevolg te ontdekken. De behandeling is een uitwisseling van kennis, oefeningen en bewustwordingstraining met betrekking tot houdingen en bewegingen in jouw dagelijks leven. Door deze te veranderen zul je de regie over jouw klachten ontwikkelen. Samen zoeken we naar oplossingen.

Anderen omschrijven mij als “rustig, enthousiasmerend en deskundig.“

Anita Kooistra

Anita Kooistra

Ik heb een ruime ervaring op het gebied van houdingsgerelateerde klachten, triggerpoints  en op het gebied van ademhaling/ ontspanning. Daarnaast heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in:

Je wordt je bewust van onbewuste dagelijkse handelingen die beperkend kunnen werken. We kijken samen naar wat je nodig hebt en zoeken  alternatieve beweegpatronen zodat jouw waardevolle doelen bereikt kunnen worden. Dit is een actief proces en komt neer op meer doen wat werkt en nieuwe manieren vinden. Aanvankelijk zal ik je in dit proces coachen en geleidelijk kun je zelf deze rol van mij over nemen.

Vanuit de tevredenheidonderzoeken die door patiënten ingevuld zijn, word ik omschreven als: “Gedreven, gepassioneerd, spontaan, open en betrekt patiënt actief bij de behandeling.”