Oefentherapie Cesar Oranjewijk

 

Josien Kiès

“Het mooiste van mijn werk is dat we samen werken aan ontspannen en functioneel bewegen in het dagelijks leven.”

Josien Kies profielfoto
Ik ben in 1984 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar en na gewerkt te hebben in particuliere praktijken in IJsselstein en Rotterdam heb ik mij in 1987 gevestigd in Barendrecht. Sinds 2004 werk ik in Paramedisch Centrum Oranjewijk (www.pmcoranjewijk.nl). Hier werk ik samen met collega’s uit diverse disciplines. De samenwerking is prettig en zorgt dat we regelmatig mensen met uiteenlopende klachten de  juiste (gecombineerde) behandeling kunnen geven.

Met ruim 30 jaar werkervaring ben ik een zeer ervaren oefentherapeut. Anderen omschrijven mij als rustig, belangstellend, begripvol, wel overwogen, secuur en sportief. Ik ben lid van de beroepsvereniging VVOCM (beroepsvereniging voor Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck) en geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici.

Mijn praktijk is gelegen op de hoek Gebroken Meeldijk en Prins Hendrikstraat, dicht bij het station van Barendrecht. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur om uw auto of fiets te parkeren. Ook is het mogelijk bij u aan huis te komen voor behandeling.

 Kennis en kunde

  • Begin 2018 heb ik de opleiding voor slaapoefentherapeut afgerond. Ik ben aangesloten bij SlaapSlim.nu. Meer informatie is te vinden op deze site.
  • In 2017 heb ik bij www.veiligheid.nl de training Valpreventie gedaan om bij te dragen aan het effectief verlagen van het valrisico van ouderen. Sinds april 2017 ben ik docent Valpreventie In Balans.
  • Vanaf de start in 2014 ben ik aangesloten bij het Eerstelijns CVA Netwerk Rotterdam, www.1stelijnscvanetwerkrotterdam.nl. Dit netwerk werkt nauw samen met Rotterdam Stroke Service (RSS),
    www.rotterdamstrokeservice.nl.
  • In 2013-2014 heb ik een intensieve scholing gevolgd voor het behandelen en begeleiden van chronische pijnpatiënten volgens het protocol van het Netwerk Chronische pijn.
  • Vanaf maart 2014 ben ik aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn, www.netwerkchronischepijn.nl. Ik help u dan ook graag om de invloed van pijn op uw leven, naar de achtergrond te dringen.
  • Verder heb ik diverse bij- en nascholingen gevolgd op gebied van ademhaling, ontspanning, haptonomie en mindfulness.
  • Uiteraard houd ik de ontwikkelingen binnen de oefentherapie in de gaten en blijf ik bijscholingen volgen over ouderen, artrose en osteoporose.

 

Graag tot ziens in de praktijk!

oefentherapeuten-017_praktijk Josien_5x5.5
Email: cesarbarendrecht@gmail.com