Oefentherapie Cesar Oranjewijk

 

Josien Kiès

“Het mooiste van mijn werk is dat we samen werken aan ontspannen en functioneel bewegen in het dagelijks leven.”

Josien Kies profielfoto
Ik ben in 1984 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar en na gewerkt te hebben in particuliere praktijken in IJsselstein en Rotterdam heb ik mij in 1987 gevestigd in Barendrecht. Sinds 2004 werk ik in Paramedisch Centrum Oranjewijk (www.pmcoranjewijk.nl). Hier werk ik samen met collega’s uit diverse disciplines.

De samenwerking is prettig en zorgt dat we regelmatig mensen met uiteenlopende klachten de  juiste (gecombineerde) behandeling kunnen geven.

Met ruim 30 jaar werkervaring ben ik een zeer ervaren oefentherapeut. Anderen  omschrijven  mij als rustig, belangstellend, begripvol, wel overwogen, secuur en sportief. Ik  ben lid van de  beroepsvereniging VvOCM en geregistreerd in het kwaliteitsregister  paramedici.

Mijn praktijk is gelegen op de hoek Gebroken Meeldijk en Prins Hendrikstraat, dicht bij het  station van Barendrecht. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur om uw auto  of fiets te parkeren.

 Kennis en kunde

  • Ik heb veel ervaring met het behandelen van kinderen en volwassenen met pijnklachten, bewegingsbeperkingen, ademhalingsproblemen, spanningsklachten en houdingsafwijkingen.
  • Afgelopen jaren heb ik diverse cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen mijn vakgebied over uiteenlopende onderwerpen zoals ademhaling, ontspanning en dynamisch zitten.
  • Vanaf de start in 2014 ben ik aangesloten bij  www.1stelijnscvanetwerkrotterdam.nl  Dit netwerk werkt nauw samen met Stroke Service  Rotterdam  (RSS).  www.rotterdamstrokeservice.nl
  • In 2013-2014 heb ik een intensieve scholing gevolgd voor het behandelen en begeleiden van chronische pijnpatiënten volgens het protocol van het Netwerk Chronische pijn.
  • Vanaf maart 2014 ben ik aangesloten bij het Netwerk Chronische Pijn. netwerkchronischepijn.nl. Ik help u dan ook graag om de invloed van pijn op uw leven, naar de achtergrond te dringen.
  • Momenteel behandel ik een grote groep ouderen, bij mij in de praktijk en aan huis.

Het werken met een grote verscheidenheid aan mensen en het begeleiden naar ontspannen en functioneel bewegen in het dagelijks leven maakt het werk als oefentherapeut zeer interessant.

Graag tot ziens in de praktijk!

oefentherapeuten-017_praktijk Josien_5x5.5
Email: cesarbarendrecht@gmail.com